Prajitura Buturuga cu crema

Prajitura Buturuga cu crema este delicioasa si nu trebuie sa va lipseasca de pe masa de sarbatori. Este o prajitura cu crema deosebita ce se poate prepara in diferite combinatii de blaturi si creme, dupa pofta fiecaruia.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 8 albusuri
  • 15 linguri de zahar
  • 8 linguri de nuca macinata
  • lingura de faina.
  • Crema:
  • 200 g unt
  • 200 g zahar pudra
  • 2 linguri de cacao
  • 4 galbenusuri

Mod de preparare

Pentru prajitura Buturuga cu crema, 8 albusuri se bat spuma cu 15 linguri de zahar, 8 linguri de nuca macinata si o lingura de faina. Se coace un blat din albusuri si zahar, care apoi se ruleaza pe un prosop umed.

Crema: 200 g unt, 200 g zahar pudra si 2 linguri de cacao le frecam spuma si adaugam, pe rand, 4 galbenusuri. Desfacem blatul, il ungem cu crema, apoi rulam si ungem si pe deasupra, iar la sfarsit, dam ruloul prin nuca macinata sau decoram cu alune de padure, sau crema de ciocolata.


Prajitura Buturuga cu crema se serveste dupa ce s-a racit.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cum se fac ouale posate

Cum se fac ouale posate
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca