Prajitura Caramel cu crema

Pentru prajitura Caramel cu crema se framanta un aluat din 3 pahare de faina, 4 linguri de smantana, 1 pachet de margarina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pahare de faina
  • 4 linguri de smantana
  • 1 pachet de margarina
  • 1 galbenus si
  • putina sare
  • Crema:
  • 1 pahar de zahar ars
  • 1 pahar de lapte
  • 1 pahar de zahar
  • 50 g unt si
  • 2 linguri de faina.

Mod de preparare

Pentru prajitura Caramel cu crema se framanta un aluat din 3 pahare de faina, 4 linguri de smantana, 1 pachet de margarina, 1 galbenus si putina sare, din care se formeaza foi subtiri. Crema - 1 pahar de zahar ars, stins cu 1 pahar de lapte, 1 pahar de zahar, 50 g unt si 2 linguri de faina. Se fierb toate si, cat e calduta, crema se intinde peste foi; se glaseaza totul cu crema, iar deasupra se pun toate resturile faramitate.


Prajitura Caramel cu crema se poate servi dupa ce s-a racit.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide