Prajitura cu branza si ciocolata este delicioasa si usor de preparat. Gasiti aceasta reteta de prajitura pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.
Se amesteca biscuitii faramitati cu untul topit si 2 linguri de zahar, apoi se taseaza pe fundul unei forme de tort, tapetata cu hartie de copt. Se pune forma la rece, pana se prepara umplutura. Se imparte apoi in doua parti egale branza si frisca, in doua vase. Se adauga ciocolata alba, in unul din vase si ciocolata cu lapte si cele 3 linguri de zahar ramase, in celalalt. Se amesteca cu un mixer, pana se omogenizeaza, compozitiile. Se intinde uniform amestecul de ciocolata cu lapte in forma. se sterge pe margini, apoi se pune deasupra amestecul de ciocolata alba si se uniformizeaza. Se decoreza cu bomboane si se lasa la rece 5 ore.
Prajitura ciocolata si branza se serveste rece.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii