Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile batute spuma, cacaoa, faina se amesteca cu praful de copt si nucile macinate. Se toarna in tava
Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile batute spuma, cacaoa, faina se amesteca cu praful de copt si nucile macinate. Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit, 20 minute.
Se indulceste cafeaua cu zaharul. Se separa 200 ml. cafea si se adauga treptat in nuca macinata, pana se obtine o compozitie ca un pireu. Se amesteca cu untul frecat spuma si romul.
Se intinde jumatate din crema pe blat. Se trec piscoturile prin cafea si se pun peste stratul de crema, apoi se acopera cu restul de crema.
Pentru glazura, se topesc in bain-marie untul si ciocolata rasa. Se amesteca pana se obtine o crema omogena si se intinde pe prajitura.
Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...
Pui manastirescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj