Amestecam budinca de vanilie cu laptele si zaharul, o fierbem si o racim. Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, zaharul vanilat, laptele si ulei
Amestecam budinca de vanilie cu laptele si zaharul, o fierbem si o racim. Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, zaharul vanilat, laptele si uleiul. Adaugam faina, praful de copt si praful de cacao, amestecam mai departe si incorporam incet spuma obtinuta din albusuri. Turnam aluatul intr-o tava unsa si presarata cu faina, punem budinca racita cu o lingura deasupra aluatului si il coacem. Amestecam smantana, zaharul vanilat si zaharul pudra si o intindem pe prajitura.
Alte retete cu prajituri recomandate
Prajitura nuca
Prajitura de casa
Prajitura mere
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti