Se lasa afinele sa se scurga. Se amesteca brinza de vaci cu ouale uleiul si 100 g zahar. Se adauga faina, praful de copt si sarea. Se framinta coca cu
Se lasa afinele sa se scurga. Se amesteca brinza de vaci cu ouale uleiul si 100 g zahar. Se adauga faina, praful de copt si sarea. Se framinta coca cu un mixer apoi se intinde pe o suprafata plana(40x50cm) si se presara cu zahar vanilat. Se pun afinele pe toata suprafata aluatului, se ruleaza si se taie melcisori ce se aseaza in forma de tort unsa cu margarina. Se bate galbenusul cu laptele si se unge prajitura. Apoi se presara deasupra restul de zahar. Se coace 70 min. Se lasa sa se raceasca.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa