Mod de preparare aluat: Se amesteca ingredientele si se adauga spuma batuta din albusul celor 6 oua. Se toarna intr-o tava si se pune la copt. Se im
Mod de preparare aluat:
Se amesteca ingredientele si se adauga spuma batuta din albusul celor 6 oua.
Se toarna intr-o tava si se pune la copt. Se impatura aluatul fierbinte in 2 cu ajutorul sucitoarei care se pune la mijloc.
Mod de preparare crema:
Se amesteca ingredientele bine cu mixerul si se fierbe o crema groasa. Cand se raceste se adauga 120 gr margarina frecata cu 4 linguri de zahar. Se unge prajitura, la mijloc se pune un rand de banane si se suceste pana se obtine o forma cilindrica.
Alte retete recomandate
O prajitura fina si racoritoare, perfecta pentru dupa-amiezile toride!
Prajitura After EightIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa