Prajitura cu banane si ciocolata in ananas

Prajitura cu banane si ciocolata coapta in coaja de la ananas, este o reteta de prajitura de casa deosbita, atat ca aspect cat si ca si gust.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ananas
  • 1 banana foarte coapta
  • 60g zahar
  • 70g unt la temperatura camerei
  • 1 ou
  • 110g faina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 50ml lapte
  • 50g fulgi de ciocolata

Mod de preparare

Aceasta reteta de prajitura cu banane si ciocolata, coapta in coaja ananasului este o idee nemaipomenita de a prezenta prajitura. Sa nu mai vorbim de gustul desavarsit! Multumim Rodiva - for the love of cakes.

Taie ananasul in doua, scoate-i miezul si sucul.

Amesteca banana foarte coapta impreuna cu zaharul, untul si 1 ou. Intr-un alt bol amesteca faina cu cacao si praful de copt. Adauga ingredientele uscate la cele umede alternand cu 50ml lapte.

Dupa ce obtii un amestec omogen, adauga si fulgii de ciocolata. Toarna compozitia in mod egal in cele doua jumatati de ananas si da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35 de minute.




Serveste prajitura cu banane si fulgi de ciocolata direct din coaja de ananas, vei impresiona orice invitat.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata

De sezon, rapid, usor si gustos.......

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii