Prajitura cu biscuiti Petit Beurre poate constitui o gustare excelenta pentru cei mici. Este o reteta de prajitura simpla si foarte gustoasa, fara ingrediente deosebite.
Se freaca galbenusurile cu zaharul, cu mirodeniile si cu 4 linguri de apa si 4 linguri de ulei. Albusurile se bat spuma. Cand sunt batute de jumatate se adauga praful de copt si se bat pana se intaresc. Se amesteca cu galbenusurile si se omogenizeaza cu faina. Se face o coca moale ca smantana. Se coace la foc mic in cuptorul preincalzit.
Pentru crema se amesteca ingredientele si se pun la foc. Cand incepe sa se ingroase se une un pachet de unt, care se adauga treptat si un zahar vanilat. Se face siropul pentru inmuiat biscuitii adaugand toate ingredientele si amestecandu-se tot la foc mic.
Crema se toarna fierbinte peste blatul copt. Biscuitii se dau prin sirop si se pun peste crema fierbinte. Pe deasupra se adauga nuca de cocos.
Prajitura cu biscuiti Petit Beurre se poate servi ca gustare, alaturi de un pahar cu lapte sau de o cana cu ceai.
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti