Prajitura cu biscuiti si nuci

Se fierbe laptele. Cind clocoteste se pune rahatul taiat bucatele si se lasa pe marginea plitei pina se dizolva. Se adauga biscuitii sfarimati, cacao,

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml lapte
  • 250 g rahat
  • 300 g biscuiti
  • o lingura cacao
  • 100 g nuci rumenite in zahar ars si tocate
  • rom
  • arome

Mod de preparare

Se fierbe laptele. Cind clocoteste se pune rahatul taiat bucatele si se lasa pe marginea plitei pina se dizolva. Se adauga biscuitii sfarimati, cacao, romul, aromele, nucile. Se toarna in forma de chec unsa si se da la frigider 3 ore. Cind este intarita, se taie felii.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!