Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu branza de vaca sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, faina, margarina, galbenusuri, lapte, praf de copt, zahar, stafide, esenta de vanilie.
Amesteci ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Aluatul se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se pune deasupra umplutura. Se tine la cuptor pana se coace pe jumatate. Se scoate tava si se pune deasupra un amestec rezultat din 5 albusuri batute cu 200 g zahar. Se pune din nou la cuptor pentru 15-20 de minute.
Poate fi servita dupa ce s-a racit putin.
Alte retete recomandate:
Ciocolata de casa
Tiramisu
Spuma de capsuni
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa