Prajitura cu branza de vaca este o reteta delicioasa. Ingredientele sunt: zahar, oua, branza.
Pentru prajitura cu branza facem un aluat cu ingredientele pentru aluat, pana obtinem o coca. Luam o tava i taoetam si punem coca in ea intinsa ca o foaie. Pregatim si umplutura pentru prajitura: branza de vaca se da prin sita, se pun pe rând câte doua galbenusuri si se freaca bine pana este ca o pasta. Apoi se adauga zaharul, smantana, stafidele. Apoi se bat cele 10 albusuri si se amesteca usor cu branza. Se coace la foc foarte incet. Deasupra se unge cu un galbenus. Inainte de a pune branza se presara pe prima coca un pic de pesmet.
Prajitura cu branza de vaca se serveste la desert, taiata cubulete.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa