Blatul: 80 gr. unt, 80 gr. zahar, 1 ou, putin bicarbonat si 250 gr. faina. Toate ingredientele se amesteca, dupa care se aseaza in tava unsa cu putin
Blatul: 80 gr. unt, 80 gr. zahar, 1 ou, putin bicarbonat si 250 gr. faina. Toate ingredientele se amesteca, dupa care se aseaza in tava unsa cu putin unt.
Crema: 3 galbenusuri, 1 ou intreg, se feaca cu 200 gr. zahar, 2 plicuri de zahar vanilinat, 1 margarina, 500 gr branza dulce, 2-3 linguri de gris, o budinca de vanilie si 300 ml lapte. Se toarna peste blat si se coace. Cand e aproape copt, se bat albusurile (trei) spuma cu 100 gr. zahar si se intinde peste prajitura.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa