Biscuitii ii farmantam cu mana sau la robot, adaugam laptele si untul. Vom obtine o coca destul de dura. Acesta este blatul, pentru a-l intinde cat
Biscuitii ii farmantam cu mana sau la robot, adaugam laptele si untul. Vom obtine o coca destul de dura.
Acesta este blatul, pentru a-l intinde cat mai uniform il punem intre 2 folii alimentare si intindem cu sucitorul un disc cat fundul tavii.
Preparam caramelul: caramelizam zaharul, il dam deoparte, adaugam untul amestecand energic apoi incorporam laptele si laptele condensat, mai clocotim jumatate de minut.
Branza o blenduim impreuna cu smantana, adugam caramelul gelatina inmuiata si incalzita si esenta de vanilie.
Blatul il asezam intr-o tava apoi turnam crema si lasam la rece pentru cateva ore.
Alte prajituri recomandate:
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa