Biscuitii ii farmantam cu mana sau la robot, adaugam laptele si untul. Vom obtine o coca destul de dura. Acesta este blatul, pentru a-l intinde cat
Biscuitii ii farmantam cu mana sau la robot, adaugam laptele si untul. Vom obtine o coca destul de dura.
Acesta este blatul, pentru a-l intinde cat mai uniform il punem intre 2 folii alimentare si intindem cu sucitorul un disc cat fundul tavii.
Preparam caramelul: caramelizam zaharul, il dam deoparte, adaugam untul amestecand energic apoi incorporam laptele si laptele condensat, mai clocotim jumatate de minut.
Branza o blenduim impreuna cu smantana, adugam caramelul gelatina inmuiata si incalzita si esenta de vanilie.
Blatul il asezam intr-o tava apoi turnam crema si lasam la rece pentru cateva ore.
Alte prajituri recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.