Prajitura cu branza si iaurt

Prajitura cu branza si iaurt este o reteta fina si utila pentru meniul de sarbatoare. Pentru a o prepara sunt necesare urmatoarele ingrediente: branza de vaca, faina, drojdie, telemea, iaurt, oua.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • ½ pachet drojdie
  • 500 g branza dulce
  • 500 g telemea de vaci
  • 500 g iaurt
  • 4 oua
  • zahar pudra

Mod de preparare

Prajitura cu branza si iaurt este o prajitura fina si gustoasa. Pentru inceput realizam un aluat pentru prajitura dospit, format din faina, drojdie, sare si apa calda. Se framanta si se lasa la dospit. Se intinde din acesta o foaie de 3-4 cm grosime, care se taie fasii de 4 cm latime, iar in mijlocul fasiei se pune branza.

Se ruleaza, se formeaza un sul care se taie si el in bucati de 2 cm. Se aseaza intr-o tava. In fiecare cub se face o incizie in care se adauga iaurtul batut cu oua.


Poate fi servita dupa ce s-a racit.

Alte retete recomandate:

Pasca fara aluat

Pasca cu branza

Tiramisu

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de paste cu carnati, telemea si sos pesto

Salatele sunt cele mai rapide soluții atunci când nu ai timp de stat în bucătărie! Plus de asta, în...

Salata de paste cu carnati, telemea si sos pesto
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii