1. Se pune faina intr-un castron si se face o gaura in mijloc. 2. Aici se toarna drojdia dizolvata in lapte cald, amestecata cu putin zahar si putina
1. Se pune faina intr-un castron si se face o gaura in mijloc.
2. Aici se toarna drojdia dizolvata in lapte cald, amestecata cu putin zahar si putina faina.
3. Se acopera totul si se lasa la dospit 10 minute.
4. Apoi se adauga 50 g zahar, putin unt topit, putina sare si se framanta aluatul care apoi va fi lasat la crescut.
5. Se intinde o foaie care se aseaza intr-o tava unsa cu unt.
6. Se presara deasupra biscuiti sfaramati.
7. In branza de vaci se adauga restul de zahar, putina sare, amidon, smantana si cele 5 oua.
8. Se taie prunele in doua, se scot samburii si se adauga in compozitia de branza care va fi turnata apoi peste aluat.
9. Se niveleaza compozitia apoi se introduce tava la cuptor pentru 55 minute.
Desi am fost un pic cam sceptica, am ajuns la concluzia ca pe langa faptul ca este sanatoasa, e si foarte gustoasa!
Supa crema de sfecla rosieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj