Prajitura cu budinca si cacao

Din ingrediente se framanta un aluat din care se vor coace 3 foi. Laptele se fierbe cu faina, se amesteca cu margarina si zaharul si se imparte in 2.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 150 g margarina
  • 150 g zahar pudra
  • 2 oua
  • 4 linguri miere
  • 1 pachet praf de copt
  • putin lapte
  • putin ghimbir
  • pentru crema: 700 ml lapte
  • 2 pachete budinca de vanilie
  • 2 linguri faina
  • 250 g margarina
  • 200 g zahar
  • pentru umplutura: 2 pachete de gelatina
  • 50 ml rom
  • 2 linguri cacao
  • 5 pachet de piscoturi pentru copii
  • ciocolata menaj

Mod de preparare

Din ingrediente se framanta un aluat din care se vor coace 3 foi. Laptele se fierbe cu faina, se amesteca cu margarina si zaharul si se imparte in 2. Intr-o jumatate punem gelatina maruntita si rom. In cealalta jumatate, cacao. Foaia de la baza o ungem cu ½ din crema de cacao, punem peste ea piscoturile inmuiate in rom si, deasupra acestora, crema de cacao. Punem a doua foaie, crema cu gelatina si acoperim cu a treia foaie. Deasupra, o glazura de ciocolata topita.
Alte retete prajituri recomandate

Prajitura cu visine

Prajitura cu caise

Prajitura cu capsuni

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Carnati in sos de ceapa si ardei

Carnati in sos de ceapa si ardei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca