Prajitura cu cacao

Se bat albusurile de la cele 6 oua spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand galbenusurile, faina si uleiul putin cata putin. Se adauga

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 1/2 cana faina
  • 1 1/2 cana zahar pudra
  • 4 linguri ulei
  • coaja si zeama de la 1 lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 linguri cacao
  • margarina pentru uns tava

Mod de preparare

Se bat albusurile de la cele 6 oua spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand galbenusurile, faina si uleiul putin cata putin. Se adauga zeama si coaja de lamaie, zaharul vanilat si se amesteca usor de jos in sus, ca sa nu se lase compozitia. Se imparte aluatul rezultat in doua parti egale, iar o parte se amesteca cu cacaoa. Se unge o tava de aragaz unsa cu margarina si tapetata cu faina, deasupra se pune compozitia cu cacao si se da la cuptor
Cand este gata, se lasa sa se raceasca si se pune pe deasupra zahar pudra.

Pofta buna !

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...