Prajitura cu cacao

Se bat albusurile de la cele 6 oua spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand galbenusurile, faina si uleiul putin cata putin. Se adauga

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 1/2 cana faina
  • 1 1/2 cana zahar pudra
  • 4 linguri ulei
  • coaja si zeama de la 1 lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 4 linguri cacao
  • margarina pentru uns tava

Mod de preparare

Se bat albusurile de la cele 6 oua spuma tare impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand galbenusurile, faina si uleiul putin cata putin. Se adauga zeama si coaja de lamaie, zaharul vanilat si se amesteca usor de jos in sus, ca sa nu se lase compozitia. Se imparte aluatul rezultat in doua parti egale, iar o parte se amesteca cu cacaoa. Se unge o tava de aragaz unsa cu margarina si tapetata cu faina, deasupra se pune compozitia cu cacao si se da la cuptor
Cand este gata, se lasa sa se raceasca si se pune pe deasupra zahar pudra.

Pofta buna !

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu carne tocata, la cuptor -pasta al forno

 Este o reteta vazuta undeva- candva. Una dintr-acelea ce te bantuie si nu te lasa sa dormi pana nu o prepari !!! Deci:...

Paste cu carne tocata, la cuptor -pasta al forno
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii