Cartofii zdobiti se amesteca bine cu zaharul praf, cu untul si cu ouale. Dupa asta se adauga faina, 60 g de cacao, scortisoara, cuisoarele, praful de
Cartofii zdobiti se amesteca bine cu zaharul praf, cu untul si cu ouale. Dupa asta se adauga faina, 60 g de cacao, scortisoara, cuisoarele, praful de copt si 2 linguri de rom. Se framanta un aluat din amestec. Se imparte in trei parti si se intinde una cate una. Prima se aseaza pe o tava de copt unsa in prealabil, se unge cu gem, se aseaza peste ea a doua parte care la fel se unge cu gem, apoi se aseaza a treia parte. Se presara cu nuca tocata.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu visine
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa