Prajitura cu cacao si coaja de lamaie

Prajitura cu cacao si coaja de lamaie este o prajitura delicioasa. Ingredientele sunt: unt, zahar, coaja de lamaie.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Coca I:
  • 250 gr faina
  • 200 gr unt
  • 250 gr zahar praf
  • coaja de lamâie
  • 1/2 praf de copt
  • 10 galbenusuri.
  • Coca II:
  • 10 albusuri
  • 250 gr zahar praf
  • 250 gr nuca
  • 2 linguri cacao
  • o lingura rom.

Mod de preparare

Prajitura cu cacao si coaja de lamaie se prepara asa: Se freaca 15-20 minute untul cu zaharul praf pana se face spuma. Se adauga tot cate 2 galbenusuri si se omogenizeaza bine. Se adauga faina cu praful de copt si coaja de lamâie. Se pune in tava tapetata cu faina. Se bat albusurile cu zaharul peste care se adauga nuca tocata, o mâna de stafide, un praf de vanilie, cacao si o lingura de rom. Se pune peste cealalta coca in tava. Se da la cuptor incins, iar pe urma se da la potrivit. Trebuie sa stea o ora in cuptor.

 


Alte prajituri recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza chili

Dati click pe imagine daca vreti sa vedeti preparatul intreg pt. ca pozele sunt editate pe portrait. Ca sa va treaca...

Pizza chili
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca