Zaharul se amesteca bine cu margarina si oul, si se adauga cacao, nucile macinate, faina, coaja de lamaie, si scortisoara. Aluatul se intinde la o gro
Zaharul se amesteca bine cu margarina si oul, si se adauga cacao, nucile macinate, faina, coaja de lamaie, si scortisoara. Aluatul se intinde la o grosime de un deget si se prajeste. Dupa ce s-a prajit orizontal se taie in doua si se unge cu gem de zmeura, dupa care partile se potrivesc.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu capsuni
Tarta cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa