Galbenusurile se freaca spuma cu o treime din zahar si cu zahar vanilat. Albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar, se adauga galbenusurile, se
Galbenusurile se freaca spuma cu o treime din zahar si cu zahar vanilat. Albusurile se bat spuma tare cu restul de zahar, se adauga galbenusurile, se cerne faina si se amesteca bine pentru a obtine o compozitie omogena. Aceasta se pune (se unge fiind cu zahar)in tava de copt si se coace la160°C. Praful de budinca se amesteca cu zahar si lapte, se prepara budinca in care se taie caisele. Compozitia se toarna pe blatul racit.
Se pune la frigider sa se intareasca crema. Se prepara frisca din pachet cu lapte, se acopera crema, se ornrreza cu caise felii.
Alte retete de prajituri
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa