Zaharul se freaca cu margarina, se adauga galbenusurile , smantana , faina , praful de copt. Albusurile batute spuma se incorporeaza usor prin impach
Zaharul se freaca cu margarina, se adauga galbenusurile , smantana , faina , praful de copt. Albusurile batute spuma se incorporeaza usor prin impachetare.
Tava 30*24 se unge cu margarina si infaineaza. Aluatul se toarna in tava si se acopera cu jumatati de caise asezate cu partea concava in sus. Se coace 45 min. sau pana ce controlat cu o scobitoare aluatul este copt. Se taie rece.
( dar e foarte buna si calduta)
Se taie in forma de patrat si pudreaza cu zahar aromat cu vanilie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa