Se bat foarte bine cele 6 albuse dupa care se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine, se adauga galbenusurilese amesteca cu telul, se ada
Se bat foarte bine cele 6 albuse dupa care se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine, se adauga galbenusurilese amesteca cu telul, se adauga uleiul treptat care a fost masurat si pregatit separat (ca si celelalte ingrendiente)se amesteca cu telul,laptele se adauga si el treptat si se amesteca tot cu telul la sfirsit se adauga faina; lingura pentru toate cantitatile trebuie sa fie mare, lingura de faina trebuie sa fie plina cu virf.
Tava se tapeteaza cu ulei si faina sau se pune folie de aluminiu. Se toarna mai mult de jumatate de cantitate de aluat in tava si se pun fructele curatate de simburi daca au, peste ele se presara grisul se pune compozitia care a mai ramas si se intinde cu lingura.
Se da la cuptor incins bine dar la introducerea tavi se da la incet de tot,trebuie sa se coaca incet pentru ca va creste foarte mult si sa nu ramina cruda la mijloc din cauza fructelor.
O combinatie de nuca si ciocolata, ce ne place tare mult.
Prajitura cu nuca si crema de ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura