Prajitura cu ciocolata

Untul se freaca cu cele doua feluri de zahar pana se face spuma. Se cerne faina, praful de copt, sarea si pudra de cacao apoi se framanta temeinic. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 50 g zahar vanilat
  • 1 ou
  • 125 g faina
  • 2 linguri pudra de cacao
  • 50 g zahar brun
  • 1 pachet de praf de copt
  • Un praf de sare
  • 125 g ciocolata menaj taiata grosier

Mod de preparare

Untul se freaca cu cele doua feluri de zahar pana se face spuma. Se cerne faina, praful de copt, sarea si pudra de cacao apoi se framanta temeinic. Se adauga ciocolata. O placa de copt (sau folie de aluminiu) se unge cu unt si aluatul se imparte cu o lingurita pe intreaga suprafata lasand distanta intre gramajoare pentru ca aluatul va creste. Se coc 5 – 10 minute in cuptorul incalzit dinainte la 190°C. SE scot si se lasa la racit.
Alte retete prajituri recomandate

Prajitura cu caise

Tarta cu visine

Prajitura cu visine

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!