Untul se freaca cu cele doua feluri de zahar pana se face spuma. Se cerne faina, praful de copt, sarea si pudra de cacao apoi se framanta temeinic. Se
Untul se freaca cu cele doua feluri de zahar pana se face spuma. Se cerne faina, praful de copt, sarea si pudra de cacao apoi se framanta temeinic. Se adauga ciocolata. O placa de copt (sau folie de aluminiu) se unge cu unt si aluatul se imparte cu o lingurita pe intreaga suprafata lasand distanta intre gramajoare pentru ca aluatul va creste. Se coc 5 – 10 minute in cuptorul incalzit dinainte la 190°C. SE scot si se lasa la racit.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu caise
Tarta cu visine
Prajitura cu visine
Salata Caesar se face destul de simplu, dar este foarte buna si satioasa, noua ne-a placut foarte mult. Ca si dressing, in...
Salata Caesar cu pui - Reteta gustoasa si satioasaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura