Untul se freaca cu cele doua feluri de zahar pana se face spuma. Se cerne faina, praful de copt, sarea si pudra de cacao apoi se framanta temeinic. Se
Untul se freaca cu cele doua feluri de zahar pana se face spuma. Se cerne faina, praful de copt, sarea si pudra de cacao apoi se framanta temeinic. Se adauga ciocolata. O placa de copt (sau folie de aluminiu) se unge cu unt si aluatul se imparte cu o lingurita pe intreaga suprafata lasand distanta intre gramajoare pentru ca aluatul va creste. Se coc 5 – 10 minute in cuptorul incalzit dinainte la 190°C. SE scot si se lasa la racit.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu caise
Tarta cu visine
Prajitura cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa