Prajitura cu ciocolata

Desparte galbenusurile de albusuri. Bate spuma tare albusurile si pune spuma la frigider. Amesteca bine galbenusurile cu zahar, iar apoi cu margarina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 150 g margarina
  • 150 g zahar
  • 150 g migdale
  • 150 g ciocolata menaj
  • 1 lingura pesmet
  • putin rom (de 54%)
  • coaja de portocala dupa gust
  • zahar pudra

Mod de preparare

Desparte galbenusurile de albusuri. Bate spuma tare albusurile si pune spuma la frigider. Amesteca bine galbenusurile cu zahar, iar apoi cu margarina. Adauga migdale macinate, pesmet inmuiat in rom, coaja de portocala si ciocolata topita sau taiata bucatele. Amesteca ingredientele si adauga cu grija albusurile. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace-o in cuptorul incins. Cand s-a racit taie dreptunghiuri si presara cu zahar pudra. Poti topi ciocolata, dar lasa si cateva bucatele.


Alte dulciuri recomandate:

Prajitura cu mere

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata

De sezon, rapid, usor si gustos.......

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii