250 gr unt, 250 ciocolata amara, 200 gr zahar se topesc impreuna la bain-marie. Se lasa sa se raceasca foarte bine (important) si apoi se adauga 6 gal
250 gr unt, 250 ciocolata amara, 200 gr zahar se topesc impreuna la bain-marie. Se lasa sa se raceasca foarte bine (important) si apoi se adauga 6 galbenusuri, 4 linguri rase de faina, 2 linguri maizena si cele 6 albusuri spuma. Se da la cuptor la 210° timp de 25 min. cca (depinde de cuptor), se rastoarna si cand e rece se serveste. Exteriorul este crocant si interiorul putin umed.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa