Intr-un bol amestecam cele 2 feluri de faina cu cacaua. Intr-o craticioara punem la foc mic ciocolata, zaharul, apa, uleiul si untul cand au format o
Intr-un bol amestecam cele 2 feluri de faina cu cacaua.
Intr-o craticioara punem la foc mic ciocolata, zaharul, apa, uleiul si untul
cand au format o pasta (s-au topit toate ingredientele) adaugam peste faina.
Amestecam bine. adaugam apoi cele 4 oua, turnam aluatul intr-o tava unsa si dam la cuptor (incalzit la 160C / 325 F ) timp de 25-30 minute
scoatem prajitura din tava si o lasam la racit (poate fi data si la frigider intr-un vas inchis bine).
Cand s-a racit o taiem patratele, dreptunghiuri, cercuri dupa pofta inimii - daca prajitura nu-i rece v-a lasa firimituri.
Topping: adaugam smantana peste ciocolata si topim
Cand ciocolata s-a topit, luam o prajitura, ii facem baie in ciocolata si-o punem la uscat. Am mai topit apoi putina ciocolata alba si am ornat.
Pofta buna!
Reteta Prajitura cu ciocolata a fost propusa de Rroxana. pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciocolata gasiti aici:
Prajitura cu mere si fulgi de ciocolata,
Negresa cu nuci,
Negrese apetisante
Trebuie sa recunosc ca in viata mea nu am mai mancat o mancare de fasole atat de buna! Ii multumesc lui Padre...
Fasole scazuta cu usturoiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura