Prajitura cu ciocolata si cafea este foarte delicios si se recomanda tuturor carora le place sa combine diferite tipuri de ciocolata cu cafea pentru a avea ca rezultat un desert senzational.
Prajitura cu ciocolata si cafea este foarte delicios si se recomanda tuturor carora le place sa combine diferite tipuri de ciocolata cu cafea pentru a avea ca rezultat un desert senzational.
Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul, se pune cafeaua si 6 lg de apa calduta (treptat nu toata de-odata) Albusurile se bat spuma cu putina sare apoi se incorporeaza in galbenusuri, alternativ cu faiana amestecata cu 25 gr cacao si praful de copt. Se unge o tava, se toarna aluatul si se da la copt pentru 30-40 de minute Dupa ce s-a racit, se taie blatul in doua si se insiropeaza cu laptele rece amestecata cu esenta de rom.
Crema pentru prajitura cu ciocolata si cafea se prepara in felul urmator: se freaca margarina moale cu Finetti, se adauga restul de cacao si o esenta de rom. Se intinde crema intre blaturi apoi se orneaza cu frisca batuta si cacao.
Aceasta prajitura cu crema se serveste dupa ce a fost tinuta la frigider 2-3 ore
Am gasit la bucataras Gaby_d aceasta reteta pe care am modificat-o foarte usor.Mi-a placut la nebunie!! E usor de facut,...
Omleta cu slaninuta la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj