Oul,praful de copt si untul se freaca spuma.Apoi se adauga zaharul si laptele. La final se adauga faina.Se dau ciresele fara samburi prin faina (ca sa
Oul,praful de copt si untul se freaca spuma.Apoi se adauga zaharul si laptele. La final se adauga faina.Se dau ciresele fara samburi prin faina (ca sa nu stea pe fundul tavii) apoi se incorporeaza in aluat.Se coace la foc moderat aproximativ 25 de minute. Optional, se orneaza cu glazura de ciocolata.
Alte retete prajituri recomandate:
Prajitura cu caise
Tarta cu visine
Prajitura cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa