Prajitura cu cocos

Blatul: 6 albusuri se bat spuma tare cu 12 linguri zahar, se pun 200 gr. cocos, 2 linguri faina, un praf de copt. Se pune in tava cu hirtie de copt si

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 18 linguri zahar
  • 200 gr. nuca de cocos
  • 5 linguri faina
  • un praf de copt
  • 700 ml lapte
  • 2 plicuri budinca vanilie
  • 200 gr. unt

Mod de preparare

Blatul: 6 albusuri se bat spuma tare cu 12 linguri zahar, se pun 200 gr. cocos, 2 linguri faina, un praf de copt. Se pune in tava cu hirtie de copt si se coace la foc potrivit. Rece, se insiropeaza cu 200 ml lapte cald neindulcit.

Crema: 2 budinci vanilie se fierb pe aburi cu 3 linguri faina, 6 linguri zahar, 6 galbenusuri si 500 ml lapte rece crema se amesteca cu 200 gr. unt nesarat.

Peste blat se pune crema, iar deasupra se pune frisca. Prajitura se coace in tava patrata.


Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!