Blatul: 6 albusuri se bat spuma tare cu 12 linguri zahar, se pun 200 gr. cocos, 2 linguri faina, un praf de copt. Se pune in tava cu hirtie de copt si
Blatul: 6 albusuri se bat spuma tare cu 12 linguri zahar, se pun 200 gr. cocos, 2 linguri faina, un praf de copt. Se pune in tava cu hirtie de copt si se coace la foc potrivit. Rece, se insiropeaza cu 200 ml lapte cald neindulcit.
Crema: 2 budinci vanilie se fierb pe aburi cu 3 linguri faina, 6 linguri zahar, 6 galbenusuri si 500 ml lapte rece crema se amesteca cu 200 gr. unt nesarat.
Peste blat se pune crema, iar deasupra se pune frisca. Prajitura se coace in tava patrata.
Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.
Gogosi pufoase la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj