Se pregateste blatul obisnuit, se coace la foc mic. Cand se raceste se taia in doua. Crema: laptele, faina si zaharul se fierb la foc mic, amestecand
Se pregateste blatul obisnuit, se coace la foc mic. Cand se raceste se taia in doua.
Crema: laptele, faina si zaharul se fierb la foc mic, amestecandu-se continuu, dupa care se pune margarina si esenta de vanilie.
Crantul: se caramelizeaza zaharul, se adauga nuca si se rastoarna pe un fund de lemn ud. Dupa racire se marunteste.
Se asambleaza: o parte din blat-crema-blat-crema-crant.
Se taie patrate sau romburi dupa preferinta.
Reteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti