Se framanta faina cu margarina, smantana, drojdia, zaharul si cele 2 oua. Se lasa apoi aluatul sa se odihneasca 30 de minute. Intre timp, se trece pr
Se framanta faina cu margarina, smantana, drojdia, zaharul si cele 2 oua. Se lasa apoi aluatul sa se odihneasca 30 de minute. Intre timp, se trece prin sita branza de vaci, se amesteca bine cu zaharul tos, untul, galbenusurile, grisul si coaja rasa de lamaie. Se intinde aluatul intr-o tava, se presara cu pesmet si se intinde peste el crema de branza. Se netezeste si se unge deasupra cu smantana, dupa care se introduce in cuptorul incalzit. Se coace timp de 40-45 de minute.
Se serveste prajitura pudrata cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajitura snikers Prajitura televizor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa