Se fierb:laptele, zaharul si faina toate la un loc amestecanduse continu la foc mic pana devine o budinca ,se lasa la racit. Dupa ce s-a racit crema s
Se fierb:laptele, zaharul si faina toate la un loc amestecanduse continu la foc mic pana devine o budinca ,se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit crema se amesteca cu iaurtul de capsuni(sau de cirese ).
Separat intr-o tava se unge putin cu crema, dupa care se aseaza piscoturile unul langa altul, se insiropeaza piscoturile cu siropul de capsuni (dar nu foarte tare), dupa care se pune jumatate din crema(mai gros). Peste se aseaza iar un strat de piscoturi, se insiropeaza (putin) deasupara se agauga jumatatea de crema ramasa.
Se lasa in frigider o ora dupa care se serveste
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa