Prajitura cu crema de iaurt de capsuni

Se fierb:laptele, zaharul si faina toate la un loc amestecanduse continu la foc mic pana devine o budinca ,se lasa la racit. Dupa ce s-a racit crema s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400gr de piscoturi
  • 500gr lapte
  • 50gr faina
  • 150gr zahar
  • 500gr iaurt de capsuni (sau cirese)
  • sirop de capsuni(sau cirese)

Mod de preparare

Se fierb:laptele, zaharul si faina toate la un loc amestecanduse continu la foc mic pana devine o budinca ,se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit crema se amesteca cu iaurtul de capsuni(sau de cirese ).

Separat intr-o tava se unge putin cu crema, dupa care se aseaza piscoturile unul langa altul, se insiropeaza piscoturile cu siropul de capsuni (dar nu foarte tare), dupa care se pune jumatate din crema(mai gros). Peste se aseaza iar un strat de piscoturi, se insiropeaza (putin) deasupara se agauga jumatatea de crema ramasa.
Se lasa in frigider o ora dupa care se serveste

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...