Prajitura cu crema de iaurt de capsuni

Se fierb:laptele, zaharul si faina toate la un loc amestecanduse continu la foc mic pana devine o budinca ,se lasa la racit. Dupa ce s-a racit crema s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400gr de piscoturi
  • 500gr lapte
  • 50gr faina
  • 150gr zahar
  • 500gr iaurt de capsuni (sau cirese)
  • sirop de capsuni(sau cirese)

Mod de preparare

Se fierb:laptele, zaharul si faina toate la un loc amestecanduse continu la foc mic pana devine o budinca ,se lasa la racit.

Dupa ce s-a racit crema se amesteca cu iaurtul de capsuni(sau de cirese ).

Separat intr-o tava se unge putin cu crema, dupa care se aseaza piscoturile unul langa altul, se insiropeaza piscoturile cu siropul de capsuni (dar nu foarte tare), dupa care se pune jumatate din crema(mai gros). Peste se aseaza iar un strat de piscoturi, se insiropeaza (putin) deasupara se agauga jumatatea de crema ramasa.
Se lasa in frigider o ora dupa care se serveste

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajeala de purcel

"Reteta romaneasca"

Prajeala de purcel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca