Se taie untul in cubulete, se adauga un ou si doua linguri de zahar. Se incorporeaza faina si cateva linguri de apa si se framanta un aluat. Se lasa
Se taie untul in cubulete, se adauga un ou si doua linguri de zahar. Se incorporeaza faina si cateva linguri de apa si se framanta un aluat. Se lasa timp de 20 la dospit intr-o tava unsa.
Se introduce tava la cuptor, sa se coaca. Se curata dovleacul de coaja si se taie marunt. Se amesteca
cu patru linguri de zahar, cu zaharul vanilat si cu miezul de nuca macinat. *
Se adauga o lingurita de scortisoara si putin ghimbir macinat. Se adauga trei oua unul cate unul, si smantana dulce si se omogenizeaza bine toata compozitia.
Se adauga in tava, peste aluat si se introduce la cuptor, la foc potrivit.
Se serveste pudrat cu zahar.
Alte retete prajituri recomandate
Tiramisu
Prajitura cu visine
Prajitura cu prune
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa