Prajitura cu Fanta

Blatul: galbenusurile se freaca cu un praf de sare. Apoi se pune zaharul, cacaoa, praful de copt, uleiul si faina. Se amesteca apoi cu albusurile batu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 7 oua
  • 100 ml.ulei
  • 7 linguri zahar farin
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • crema 1 - 1 kg. brinza dulce
  • 1 pachet unt
  • 8 linguri zahar farin
  • crema 2. - 1 sticla fanta de 0
  • 750 ml.2 plicuri budinca vanillie
  • 8 linguri zahar

Mod de preparare

Blatul: galbenusurile se freaca cu un praf de sare. Apoi se pune zaharul, cacaoa, praful de copt, uleiul si faina. Se amesteca apoi cu albusurile batute spuma. Se unge tava cu ulei, se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul. Cind este gata se scoate din cuptor se se lasa sa se raceasca. Apoi se pune crema care se obtine astfel: se freaca untul cu zaharul, apoi se pune brinza dulce, se amesteca pina se omogenizeaza totul si se pune si esenta de vanilie. Se intinde crema pe toata suprafata blatului. Peste ea se intinde crema 2 care se obtine astfel:

Se pune pe foc Fanta cu cele 8 linguri de zahar. Cind da in fiert se pune budinca de vanilie amestecata cu putina Fanta, sa nu faca cocoloase. Se amesteca incontinuu pina se ingroasa, apoi se lasa sa se raceasca si se intinde peste cealalta crema.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide