Prajitura cu fanta si fructe

Galbenusele, zaharul, zaharul vanilat si sucul se freaca bine. Se adauga uleiul, apoi albusele spuma si faina + praful de copt. Compozitia obtinuta se

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1ceasca de cafea cu zahar (250 g)
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 ceasca fanta sau apa minerala (150 ml)
  • 1 ceasca ulei (150 ml)
  • 3 cesti faina (400 g)
  • 1 plic praf de copt
  • fructe la alegere

Mod de preparare

Galbenusele, zaharul, zaharul vanilat si sucul se freaca bine. Se adauga uleiul, apoi albusele spuma si faina + praful de copt. Compozitia obtinuta se pune in tava unsa si pudrata cu faina sau pregatita cu hartie de copt si se aranjeaza desupra fructele. Eu am pus prune. Se coace la foc potrivit 45-50 minute. Se incearca cu scobitoarea. Se lasa sa se racesca. Se pudreaza cu zahar si se taie felii.
Aici vedeti pregatirea prajiturii pas cu pas: http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=8284

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Capunati cu ciuperci - de post

 Apreciez pastele italiene. Daca am incercat un sortiment si-mi place, cu siguranta il voi achizitiona din nou. Capunati...

Capunati cu ciuperci - de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca