Prajitura cu foi de napolitana

Se pun foile de napolitana putin in cuptorul caldut, sa se usuce, altfel nu se pot taia. Intre timp, se amesteca toate ingredientele la foc mic intr-o

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet foi de napolitana
  • 200 gr. miere
  • 200 gr. zahar
  • 200 gr. nuci macinate
  • 2 linguri cacao
  • 100 gr. unt
  • 100 gr. margarina

Mod de preparare

Se pun foile de napolitana putin in cuptorul caldut, sa se usuce, altfel nu se pot taia. Intre timp, se amesteca toate ingredientele la foc mic intr-o craticioara. Se lasa sa se raceasca. Se intinde compozitia omogena pe foi. Se pune o foaie peste alta, ultima raminind neunsa deasupra. Peste foi se pune un fund de lemn si o greutate sa preseze. Se taie a doua zi

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salau in stil marocan -nr. 1400

  "Retete pentru mese in familie"  ...... am ajuns la 1400 de retete impartasite cu drag  cu...

Salau in stil marocan -nr. 1400
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca