Prajitura cu frisca

Se prepara un blat din 6 albusuri bine batute cu 6 linguri de zahar; se adauga galbenusurile si faina; se unge tava aragazului cu unt, se tapeteaza cu

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • o cutie de compot de ananas
  • un plic de crema de vanilie
  • un plic praf frisca; nuca de cocos sau cacao

Mod de preparare

Se prepara un blat din 6 albusuri bine batute cu 6 linguri de zahar; se adauga galbenusurile si faina; se unge tava aragazului cu unt, se tapeteaza cu faina si se pune blatul la copt timp de 20 de minute. Se insiropeaza blatul cu zeama compotului. Fructele se toaca si se aseaza peste blat. Se prepara crema de vanilie si se pune peste fructe; deasupra se aseaza frisca si se presara cu nuca de cocos sau cacaua. Se pune la frigider.
Se portioneaza in romburi si se serveste foarte bine racita

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide