Se freaca margarina cu mierea, adaugati pe rand cele 5 galbenusuri si zaharul. Dupa ce amestecul s-a omogenizat, adaugati alternativ si treptat laptel
Se freaca margarina cu mierea, adaugati pe rand cele 5
galbenusuri si zaharul.
Dupa ce amestecul s-a omogenizat, adaugati alternativ si treptat laptele, faina si praful de copt, care s-a stins cu zeama de lamaie.
Se adauga albusurile batute spuma.
Amestecati prin rasturnare.
Se toarnea compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si coaceti-o la foc potrivit. Dupa ce s-a racit, taiati-o in patrate.
Pentru crema, puneti laptele la fiert impreuna cu zaharul si cacaoa.
Dupa ce a clocotit, luati vasul de pe foc si adaugati
margarina. In aceasta crema scufundati fiecare bucata de
prajitura, astfel incat mijlocul sa ramana galben si doar
suprafata sa fie trasa in crema.
Asezati fiecare bucata pe o farfurie, pe un strat de miez de cocos ras.
Se lasa prajiturile sa se raceasca si apoi se pune pe fiecare bucata frisca ornata frumos.
Un tort foarte bun, aromat si gustos. :x Pentru blat m-am inspirat de la Laura Sava.
Tort cu mac si portocaleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj