Prajitura cu fructe (prune)

Se freaca margarina cu zaharul. Se adauga cate un galbenus si se freaca bine dupa fiecare. Apoi se pune laptele, praful de copt, zaharul vanilat si fa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 3 oua
  • o cana zahar
  • 300 / 350 gr faina
  • un praf de copt
  • o cana de lapte
  • zahar vanilinat
  • 500 gr fructe

Mod de preparare

Se freaca margarina cu zaharul. Se adauga cate un galbenus si se freaca bine dupa fiecare. Apoi se pune laptele, praful de copt, zaharul vanilat si faina. La sfarsit se adauga cele 3 albusuri batute spuma. Se toarna in tava unsa si tapetata cu faina. Peste compozitie se pun fructele rupte in jumatate si cu partea dinspre samburi in sus. Se coace si cand este rece se da cu zahar pudra din abundenta.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...