Prajitura cu gem se face usor si este foarte buna. Aveti nevoie de 3 oua, 3 linguri de zahar, 3 linguri de miere.
Pentru prajitura cu gem se amesteca bine, jumatate din compozitie se pune in tava tapetata cu unt si faina cat cuprinde compozitia ( un aluat potrivit ) peste care punem gemul sau dulceata, apoi cealalta jumatate de aluat si dam la copt.
La final, prajitura cu gem se pudreaza cu zahar si se serveste.
Ceapa este un ingredient foarte gustos care confera multa savoare, dulceata si aroma mancarurilor. Daca nu ati pregatit pana...
Tocanita de ceapaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa