Prajitura cu gris

Se amesteca galbenusurile cu zaharul si vanilia, se adauga grisul, apoi albusurile batute spuma. Se toarna intr-o tava unsa si se pune la copt. In ace

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar pudra
  • 1 pahar gris
  • vanilie
  • sirop din 2 linguri zahar cu 1/2 l lapte
  • 1 praf de sare
  • vanilie
  • unt sau margarina pentru uns forma

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zaharul si vanilia, se adauga grisul, apoi albusurile batute spuma. Se toarna intr-o tava unsa si se pune la copt. In acest timp se prepara siropul. Se pune la fiert laptele cu zaharul, vanilia si putina sare. Cind prajitura este coapta, se toarna peste ea acest sirop fierbinte. Se lasa citeva minute sa intre siropul in prajitura, apoi se taie bucati si se pune pe farfurie.
Se poate servi simpla, cu frisca sau cu un sirop de fructe.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca