Adauga jumatate de cantitate de zahar in lapte caldut, presara putin sare, dupa care inmoaie stafidele si grisul. Amesteca galbenusurile cu zaharul r
Adauga jumatate de cantitate de zahar in lapte caldut, presara putin sare, dupa care inmoaie stafidele si grisul. Amesteca galbenusurile cu zaharul ramas si bate spuma tare albusurile. Cand s-a umflat grisul (a absorbit laptele), adauga galbenusurile si spuma. Incinge grasimea intr-o tigaie incapatoare, toarna compozitia si amesteca continuu pana se desface in bucati mici, firimituri.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Am revenit la topul 50, cu cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 . Usor...
Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj