Adauga jumatate de cantitate de zahar in lapte caldut, presara putin sare, dupa care inmoaie stafidele si grisul. Amesteca galbenusurile cu zaharul r
Adauga jumatate de cantitate de zahar in lapte caldut, presara putin sare, dupa care inmoaie stafidele si grisul. Amesteca galbenusurile cu zaharul ramas si bate spuma tare albusurile. Cand s-a umflat grisul (a absorbit laptele), adauga galbenusurile si spuma. Incinge grasimea intr-o tigaie incapatoare, toarna compozitia si amesteca continuu pana se desface in bucati mici, firimituri.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii