Se bat albusele spuma, se amesteca cu zaharul si cu restul ingredientelor si se pune la copt. Cand e gata se lasa la racit apoi se pune glazura peste
Se bat albusele spuma, se amesteca cu zaharul si cu restul ingredientelor si se pune la copt. Cand e gata se lasa la racit apoi se pune glazura peste prajitura.
Se topeste ciocolata, se ia putin in sprit iar restul se pune pe o hartie de copt iar cand se raceste se taie dreptunghiuri de ciocolata mici.
Cu ciocolata din sprit se trag linii drepte peste glazura alba iar apoi se adauga dreptunghiurile astfel incat sa ne iasa un pian
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa