Prajitura cu lamaie Mozart

Se bat albusele spuma, se amesteca cu zaharul si cu restul ingredientelor si se pune la copt. Cand e gata se lasa la racit apoi se pune glazura peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g margarina
  • 350 g zahar
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 6 oua
  • coaja de la o lamaie rasa
  • 350 g faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • pt glazura alba 200 g zahar pudra si sucul de la o lamaie
  • ciocolata

Mod de preparare

Se bat albusele spuma, se amesteca cu zaharul si cu restul ingredientelor si se pune la copt. Cand e gata se lasa la racit apoi se pune glazura peste prajitura.

Se topeste ciocolata, se ia putin in sprit iar restul se pune pe o hartie de copt iar cand se raceste se taie dreptunghiuri de ciocolata mici.

Cu ciocolata din sprit se trag linii drepte peste glazura alba iar apoi se adauga dreptunghiurile astfel incat sa ne iasa un pian

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...