Se plamadesc ingredientele necesare blatului si se baga la frigider 1-2 ore. Intre timp se prepara umplutura: se amesteca macul macinat, zaharul, coa
Se plamadesc ingredientele necesare blatului si se baga la frigider 1-2 ore. Intre timp se prepara umplutura: se amesteca macul macinat, zaharul, coaja de lamaie si stafidele. Coca se imparte in 3. Se pune o foaie pe fundul unei tavi, se unge cu gem de prune. Peste acest strat se pune umplutura, dupa care urmeaza foaie, gem, umplutura,f oaie. Suprafata se unge cu frisca sau oua si se baga la cuptorul incins. Dupa ce s-a copt, se glazureaza cu ciocolata.
Alte prajituri recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii