Se plamadesc ingredientele necesare blatului si se baga la frigider 1-2 ore. Intre timp se prepara umplutura: se amesteca macul macinat, zaharul, coa
Se plamadesc ingredientele necesare blatului si se baga la frigider 1-2 ore. Intre timp se prepara umplutura: se amesteca macul macinat, zaharul, coaja de lamaie si stafidele. Coca se imparte in 3. Se pune o foaie pe fundul unei tavi, se unge cu gem de prune. Peste acest strat se pune umplutura, dupa care urmeaza foaie, gem, umplutura,f oaie. Suprafata se unge cu frisca sau oua si se baga la cuptorul incins. Dupa ce s-a copt, se glazureaza cu ciocolata.
Alte prajituri recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa