Prajitura cu marmelada si albus

Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile frecate cu zaharul, apoi faina si coaja de lamiie. Se face o coca si se tine 1 ora la rece. Se asaza i

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g faina
  • 150 g unt
  • 70 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingura rom
  • coaja de lamiie

Mod de preparare

Se freaca untul spuma, se adauga

galbenusurile frecate cu zaharul, apoi faina si coaja de lamiie. Se face o coca si se tine 1 ora la rece. Se asaza in tava unsa si presarata cu faina si se da la cuptor; cind este numai intarita, se unge cu un strat de marmelada de caise si pe deasupra cu albusurile batute spuma cu zahar pudra. Se presara nuci sau migdale si se coace complet.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de biscotti italienesti

Intr-una din zile, navigand pe IG, mi-a aparut un filmulet cu un tanar frumusel care ne arata cum se prepara foarte simplu o...

Reteta de biscotti italienesti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca