Rade merele, amesteca-le cu zahar, scortisoara, coaja rasa de lamaie si lasa compozitia sa stea. Amesteca ingredientele pentru aluat, imparte aluatul
Rade merele, amesteca-le cu zahar, scortisoara, coaja rasa de lamaie si lasa compozitia sa stea. Amesteca ingredientele pentru aluat, imparte aluatul in doua, si intinde-l. Aseaza o foaie intr-o tava unas cu margarina si tapetata cu faina, si presara cu pesmet. Aseaza umplutura cu mere si acopera cu cealalta foaie. Inteapa cu o furculita ca sa iasa aburii si coace prajitura in cuptorul preincalzit.
Se poate servi cu inghetata sau frisca.
Alte retete recomandate:
Tiramisu
Chec pufos
Dulceata de gutui
Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...
Chiftele in sos de branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj