Se plamadesc bine toata ingredientele (pentru aluat) si se formeaza doua ‘franzele’. Se prepara umplutura: merele se dau pe razatoare, s
Se plamadesc bine toata ingredientele (pentru aluat) si se formeaza doua ‘franzele’. Se prepara umplutura: merele se dau pe razatoare, se scurge zeama, se amesteca cu putin gris (grisul absoarbe zeama) si se aromatizeaza cu zahar si scortisoara. Se intinde o foaie si se asaza intr-o tava. Se presara cu pesmet, si se pune peste ea umplutura de mere. Se acopera cu cea de-a doua foaie. Se fac niste gaurele cu o furculita si se baga la cuptorul incins. Se coace la foc mediu.
Alte prajituri recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii