Curata merele si taie-le cubulete. Se tapeteaza o forma cu hartie de copt si se pun merele amestecate cu scortisoara. Se incalzeste cuptorul. Intre t
Curata merele si taie-le cubulete. Se tapeteaza o forma cu hartie de copt si se pun merele amestecate cu scortisoara. Se incalzeste cuptorul. Intre timp, intr-un bol, se bat ouale si zaharul pana la galben pal. Adauga extract de vanilie sau vanilina pulbere si faina. Bate pana sunt bine amestecate. Se toarna aluatul tot peste mere si se distribuie uniform. Coaceti pe raft mijlocul cuptor pentru 50 minute-1 ora sau pana cand partea de sus se rumeneste.
Se serveste cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti